Peter Sluijs geeft les in de lespraktijk sinds september 2019. Lessen bij Peter zijn op de woensdag.

Inschrijven voor pianoles bij Peter kan hier: www.pianolesrhenen.nl/inschrijven  De tarieven vind je ook hier op deze website, als ook de lesvoorwaarden.

Ik ben begonnen met pianospelen, nadat ik op een dag pianomuziek van Mozart gehoord had. Hier was ik zo van onder de indruk dat ik dat ook wilde kunnen! Na een aantal jaar ging ik naar de Academie Muzikaal Talent, waar ik les kreeg van Henk Ekkel en waar ik ook les in theorie en solfège volgde. Inmiddels was het pianospelen voor mij zo belangrijk dat ik professioneel pianist wilde worden.

Ik studeerde aan het Utrechts Conservatorium  bij pianist en componist Henry Kelder. In 2017 heb ik mijn Bachelor diploma behaald en in 2019 sloot ik het Master gedeelte van de studie af. Inmiddels heb ik behoorlijk wat concertervaring opgedaan en met veel verschillende musici samen kunnen werken.

Naast het spelen geef ik ook met veel plezier les. Dat doe ik in de ConAnima MusicAcademy in Gouda, en sinds september 2019 bij deze pianolespraktijk Lisette van de Loo te Rhenen.

Tijdens het lesgeven vind ik het van belang om gestructureerd aan de slag te gaan en iedere les weer nuttige tips te geven. Die gaan zowel over het écht musiceren als over het gebruik van de juiste techniek, zodat je zo mooi mogelijk kunt spelen. Die combinatie maakt het plezier in pianospelen nog groter.

Ik zie ernaar uit je op de les te ontmoeten!