Nick Hurkmans geeft les in de lespraktijk sinds september 2021. Lessen bij Nick (pop/lichte muziek)  zijn op de donderdagmiddag en -avond.

Inschrijven voor pianoles bij Nick kan hier: www.pianolesrhenen.nl/inschrijven  De tarieven vind je ook hier op deze website, als ook de lesvoorwaarden.

De eerste klanken van mijn moeders klassiek gitaar deden me al bewegen in haar buik voordat ik überhaupt geboren was. Dat bleek een voorbode te zijn, want vanaf het moment dat ik in 1988 ter wereld kwam, is muziek altijd dé leidraad geweest in mijn leven.
Uiteindelijk resulteerde die passie in een studie klassiek compositie aan het conservatorium van Utrecht, waar ik in 2011 Cum Laude ben afgestudeerd.

Van jongs af aan heb ik nooit in hokjes, genres, of stijlen gedacht. Als de klanken me iets deden, dan omarmde ik het en werd het onderdeel van mijn muzikale bagage. Ik houd van die gigantische reikwijdte van muziek en zo kon het dus gebeuren dat ik niet alleen componist ben geworden, maar tevens werkzaam ben als pianodocent, arrangeur en ook nog als toetsenist in een professionele pop coverband.

Als pianodocent gebruik ik mijn brede muzikale achtergrond om een les aan te bieden die past bij de ambities en wensen van mijn leerlingen. Ik vind het werken aan een complete pianobasis zeer belangrijk, want als je een goede techniek hebt en daarnaast ook vlot noten kunt lezen en kennis hebt van de muziektheorie, dan heb je een prachtig startpunt om uiteindelijk alles te kunnen spelen wat je maar wilt. Binnen de praktijk van Lisette specialiseer ik me voornamelijk in de wereld buiten de klassieke muziek; van de allernieuwste hits tot aan de klassiekers uit de popmuziek en de mooiste film- en musicalsoundtracks.

Ik kijk ernaar uit om met je aan de slag te gaan met alle muziek waar jij blij van wordt!