Home en contact » Pianoles » Pianoles kinderen
IMG_3138-2.JPG

Kinderen vanaf vier jaar zijn van harte welkom in mijn lespraktijk. De kleuterklas  (twee tot vier kinderen per les) is ondergebracht bij Muziekschool de muzen. Plezier staat daarbij voorop. Privé les voor heel jonge kinderen is uiteraard ook mogelijk. Iedere les een nieuw liedje. Wanneer de leerlingen wat ouder worden, leer ik hen hun eigen muzikale smaak ontwikkelen. Natuurlijk is het altijd leuk om zelf muziek mee te brengen naar de les! Tieners op de middelbare school ontdekken hun eigen muziek en spelen die, naast de nodige opdrachten die ze op les krijgen.

Er moet natuurlijk ook gewoon gewerkt en geoefend worden. Zonder dat geen vooruitgang en dus geen plezier.  Een piano thuis (desnoods een digitale, maar veel liever een "echte") is noodzakelijk.  Mijn ervaring is dat met een keyboard de kinderen al snel het plezier verliezen. Dat is echt een ander instrument.

IMG_3136.JPG

Samenspelen is leuk, leerzaam en belangrijk! Dit gebeurt veel in mijn lespraktijk. Er zijn al diverse gezamenlijke leerlingenconcerten georganiseerd met de vioollespraktijk, de dwarsfluitpraktijk in Rhenen. Als ook een kamermuziekfestival in Rhenen: leerlingen spelen met elkaar samen (viool, dwarsfluit, piano). Een paar keer per jaar zijn er leerlingenconcerten op diverse locaties, waaronder ook genoeg gelegenheden om solo te spelen. In december 2017 organiseer ik een kerstconcert samen met de panfluitpraktijk van Nadia Spooren.

Inschrijven voor les? Vul het inschrijvingsformulier in.

 

 

 

 

Kado bon pianoles

€ 30,00

Kado bon pianoles

€ 30,00

Geldig voor 1 pianoles van 30 minuten, te besteden bij Pianolespraktijk Lisette van de Loo. Les van Felix of Lisette. De cadeaubon wordt gemaild na aanschaf en is 6 maanden geldig.