Geert Omta start met lesgeven in de praktijk vanaf 30 augustus 2022.

Lessen bij Geert zijn op de dinsdag. 

Inschrijven voor pianoles kan hier: www.pianolesrhenen.nl/inschrijven  De tarieven vind je ook hier op deze website, als ook de lesvoorwaarden.

Hoi, mijn naam is Geert! 
Ik was een jaar of vijf à zes toen ik zelf achter de piano plaatsnam. Ik rommelde wat aan, en het duurde nog tot mijn achtste voor ik voor het eerst naar pianoles ben gegaan. Al snel begon ik fanatiek te oefenen, het voelde als iets wat bij mij hoorde...
Ik ben in 2016 toegelaten aan het Utrechts conservatorium bij Martyn van den Hoek. Later heb ik bij Sebastian Colombo mijn studie afgerond. Na mijn afstuderen in juni 2021 ben ik vanaf oktober van dat jaar weer verder gaan studeren bij Martyn van den Hoek in Wenen, waar ik een half jaar lang met regelmaat een reis naartoe heb gemaakt.
Ik houd ervan om concerten te geven, mezelf te blijven ontwikkelen. Mijn droom is uiteindelijk mijn eigen theatervoorstelling te schrijven waarin er een combinatie van voornamelijk muziek en vertelling aan bod komt...
Lesgeven doe ik met veel plezier. En er is één ding dat voor mij bij pianoles het belangrijkste is:  Dat is dat je er beter uit gaat, dan dat je erin bent gegaan, daarvoor is veiligheid en tegelijk vrijheid nodig. Daar wil ik graag zorg voor dragen in mijn lessen.

Ik kijk ernaar uit je te zien in de lespraktijk in Rhenen!