Home » Over ons » Over Felix

Felix Justin is gestart in de lespraktijk op 8 januari 2018. Lessen bij Felix zijn op de maandag.

Inschrijven voor pianoles bij Felix kan hier: www.pianolesrhenen.nl/inschrijven  De tarieven vind je ook hier op deze website, als ook de lesvoorwaarden.

Felix Justin werd geboren in Surabaja, Indonesië. Op vierjarige leeftijd kreeg hij zijn eerste pianolessen, daarna studeerde hij piano aan de Yamaha Music School. Nadat hij zijn studie tot apotheker had afgerond in Indonesië, besloot Felix zijn droom na te jagen om professioneel musicus te worden door in Nederland zijn conservatoriumopleiding voort te zetten. Felix heeft zowel zijn bachelor- als zijn masterstudie cum laude behaald aan het Utrechts Conservatorium, waar hij studeerde bij Henry Kelder. Hij is de winnaar van VriendenCultuurPrijs 2015 en International Student Lied Duo Competition 2017. Felix heeft ook een beurs gekregen van ErasmusPlus voor een jaar studie in het buitenland, waardoor hij aan het Royal College of Music, Londen en de Musik und Kunst Privatuniversität, Wenen kon studeren. Zijn interesse in uiteenlopende soorten muziek brengt hem ertoe te werken met zangers, koren, saxofonist, en kamermuziekensembles.

De vrijheid om je uit te drukken, contact the onderhouden, en de schoonheid van de piano heeft Felix hoog in het vaandel. Voor hem is de piano niet alleen een instrument, maar ook een medereiziger waarmee hij zijn verhalen deelt. Hij is een enthousiaste gids voor studenten die meer van hun instrument willen genieten, en hij zet zich volledig in voor de ontwikkeling van pianotalent. Felix heeft  ervaring in het lesgeven aan zowel beginners als gevorderden. Hij kan goed met kinderen (de Yamaha methode), tieners, en ook volwassenen omgaan.

Voor meer informatie over Felix, klik hier: www.felixjustin.com