Home » Over ons » Over Felix

Felix Justin is gestart in de lespraktijk in januari 2018. Lessen bij Felix zijn op de maandag.

Inschrijven voor pianoles bij Felix kan hier: www.pianolesrhenen.nl/inschrijven  De tarieven vind je ook hier op deze website, als ook de lesvoorwaarden.

Ik ben geboren in Surabaja, Indonesië. Op vierjarige leeftijd kreeg ik mijn eerste pianolessen, daarna studeerde ik piano aan de Yamaha Music School. Nadat ik mijn studie tot apotheker had afgerond in Indonesië, besloot ik mijn droom na te jagen om professioneel musicus te worden door in Nederland mijn conservatoriumopleiding voort te zetten. Ik ben cum laude afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium, waar ik studeerde bij Henry Kelder. Ik heb diverse prijzen gewonnen. Ook heb ik een beurs gekregen van ErasmusPlus voor een jaar pianostudie in het buitenland. Ik houd van verschillende soorten muziek.

Ik ben enthousiast en een gids voor leerlingen die meer van hun instrument willen genieten. Daarbij zet ik me volledig in voor de ontwikkeling van pianotalent. Ik heb ervaring in het lesgeven aan zowel beginners als gevorderden, van heel jong (4) tot oud. Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!

Voor meer informatie over mij, klik hier: www.felixjustin.com