Home en contact » Over Lisette
_MG_9592int.jpg

Sinds 2000 is mijn lespraktijk gevestigd in Rhenen. Ik begon met 12 leerlingen. Inmiddels telt de lespraktijk ruim 100 pianisten, uit Rhenen en uit de wijde regio. Zowel volwassenen als kinderen.

Ik ben in 1969  geboren als Lisette Westland in Friesland. Getogen in Twente (Hellendoorn en Almelo) en opgegroeid en -bloeid in Utrecht, waar ik aan het conservatorium gestudeerd heb. Daar studeerde ik af, trouwde met Maurits en we vertrokken naar Almelo. Via Steenwijk kwamen we uiteindelijk in Rhenen terecht. Inmiddels telt ons gezin vier kinderen: Merel, Tom, Jasper en Roos.

Ik deed al jong mee aan pianoconcoursen, heb diverse prijzen gewonnen. Veel werkte ik samen met solisten, en ik speelde veel solo. Al die tijd gaf ik pianoles. Echter sinds 2000 nam de lespraktijk grote en serieuze vormen aan en zocht ik allerlei samenwerkingsverbanden. Ook startte ik diverse projecten en ontwikkelde voorstellingen en cursussen, altijd in samenwerking met anderen. (andere lespraktijken, en muziekscholen).

 De cursus kleuterpiano is inmiddels ondergebracht bij muziekschool De Muzen in Veenendaal, waaraan ik ook verbonden ben als pianodocent. 

Tegenwoordig treed ik regelmatig op, solo, met koren en solisten, maar ook in vertelconcerten voor kinderen,  die ik in heel Nederland geef samen met Dieuwertje Blok. Zie ook www.vertelconcerten.nl

 

En mijn hobby's? Motorrijden, paardrijden, lange afstand wandelen (ik ben bezig met het Pieterpad), tuinieren  en het lezen van een goed boek.

 

Deze foto's zijn gemaakt door fotostudio Jolanda Gilles te Rhenen